Tietosuojakäytäntö

Tämä on Winzon Group LTD: n tietosuojakäytännön versio 2.0, viimeksi päivitetty 25. helmikuuta 2021

  1. Lyhenteet ja määritelmät
  2. Rekisterinpitäjä
  3. Kerätyt tiedot, tarkoitukset ja käsittelyn oikeusperusta
  4. Tietojen vastaanottajien luokat ja tiedonsiirto
  5. Tietojen säilytysjakso
  6. Evästekäytäntö
  7. Oikeutesi
    1. Oikea käyttöoikeus
    2. Oikaisuoikeus
    3. Poisto-oikeus ("oikeus tulla unohdetuksi")
    4. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    5. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
    6. Oikeus vastustaa käsittelyä
    7. Lodge valitus valvontaviranomaiselle
  1. Lyhenteet ja määritelmät

    AML

    Rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunta sellaisina kuin ne määritellään 5. AML-direktiivissä ja FATF-suositukset.

    DPO

    Tietosuojavastaava.

    EEA

    Euroopan talousalue.

    EU

    Euroopan unioni.

    GDPR

    Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja vapaasta liikkuvuudesta tällaisia tietoja ja toista direktiivi 95/46 / EY ( Yleinen tietosuoja-asetus ).

    Pelaaja

    Loppuasiakas, joka osallistuu WINZONin tarjoamien palveluiden käyttämiseen tai suorittaa valmistelutoimenpiteet. Tämän käytännön viittaukset sinuun tai sinun ovat viittauksia soittimeen.

    Palvelut

    Tarvittaessa , WINZONin toistaiseksi tarjoamat palvelut verkkosivuston kautta ja / tai minkä tahansa mobiili- tai tablet-sovelluksen kautta.

    Verkkosivusto

    https: //winzon.com ja / tai mikä tahansa muu WINZONin omistama tai ylläpitämä verkkosivusto.

    WINZON

    Winzon Group Ltd., reg.nr. C89900, kotipaikka: MK Business Center 115A, 2. kerros, Valley Road, Birkirkara BKR 9022, Malta. Tämän käytännön viittaukset meihin, omaan, meihin tai yhtiöön ovat viittauksia WINZONiin.

    Muilla tässä käytännössä käytetyillä lyhenteillä ja määritelmillä (esimerkiksi henkilötiedot, rekisterinpitäjä, käsittelijä, rekisteröity, vastaanottaja, kolmas osapuoli, suostumus, käsittely jne.) On sama merkitys kuin määritelty GDPR: ssä.

    WINZON on GDPR-aihe - tämän käytännön yhteydessä WINZONia voidaan kutsua myös rekisterinpitäjäksi.

    WINZON käsittelee pelaajien henkilötietoja rekisteröidyinä - tämän käytännön yhteydessä rekisteröidyllä ja soittimella on sama merkitys, ja termillä data - se on olettaa pelaajien henkilötiedot, joita WINZON käsittelee.

  2. Ohjain

    WINZON on pelaajien ohjain henkilötietoja, ja pelaaja voi ottaa yhteyttä WINZONiin ja tietosuojavastaavaan osoitteessa compliance@winzon.com tai postitse osoitteeseen:

    Winzon Group LTD MK Business Center 115A, 2. kerros, Valley Road, Birkirkara BKR 9022, Malta

  3. Tiedot kerätty , Tarkoitus ja käsittelyn oikeusperusta

    Täten tunnustat ja hyväksyt, että meidän on kerättävä ja muutoin käytettävä henkilötietojasi, jotta voimme sallia pääsyn verkkosivustolle ja sen käytön ja jotta voit osallistua peleihin tai vetoihin.

    Täten tunnustamme, että edellisen säännöksen mukaisesti keräämme henkilötietojasi sitoo GDPR ja Tietosuojalaki (CAP 586) Malta. Suojaamme henkilötietojasi ja kunnioitamme yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien lakien mukaisesti.

    Käytämme henkilötietojasi, jotta voimme osallistua peleihin ja vetoihin ja suorittaa toimintoja, jotka ovat merkityksellisiä osallistumisellesi peleihin tai vetoihin. Voimme myös käyttää henkilötietojasi ilmoittaaksemme sinulle muutoksista, uusista palveluista ja tarjouksista, jotka mielestämme saattavat mielestäsi olla mielenkiintoisia. Jos et halua saada tällaista suoramarkkinointitietoa, voit kieltäytyä tällaisesta palvelusta - kirjaudu sisään WINZON-tiliisi ja muokkaa profiilia poistuaksesi. Jos haluat osallistua uudelleen ja saada kaikenlaista markkinointimateriaalia, voit tehdä sen kirjautumalla sisään WINZON-tiliisi ja muokkaamalla profiilia tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

    Voimme ottaa sinuun yhteyttä säännöllisin väliajoin sähköpostitse, puhelimitse tai muulla matkaviestinnän muodolla muiden WINZONiin liittyvien yritysten tarjouksilla ja tarjouksilla, joita ylläpitävät WINZON. Hyväksyt täten tällaisen yhteydenoton. Puhelut voidaan tallentaa ja käyttää koulutustarkoituksiin. Tällaiset puhelut ja sähköinen viestintä tallennetaan vuoden ajaksi ja poistetaan sitten järjestelmästä.

    Seuraava taulukko hahmottelee käsittelemiemme henkilötietojen luokat, tarkoituksen, jota varten käsittelemme tällaisia tietoja, sekä vastaavan oikeusperustan, jota käytetään tällaisessa käsittelyssä. On asianmukaista tietää, että samoja henkilötietoryhmiä voidaan käsitellä eri tarkoituksiin ja siten eri oikeudellisten perusteiden perusteella samanaikaisesti käsittelyn tarkoituksesta riippuen

    Käsitelty data

    Käsittelytarkoitus

    Käsittelyn oikeusperusta

    Henkilöllisyyden ja iän tarkastustiedot - nimi, sukunimi, osoite, syntymäaika, henkilökortti / passi (kopio henkilötodistus / passi)

    Ikä, henkilöllisyys ja yhteystietojen vahvistus.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Epäilyttävän käyttäytymisen toteaminen ja tutkinta liiketoimintamme suojaamiseksi kaikilta riskeiltä ja petoksilta.

    Oikeutettu kiinnostus (havaitseminen ja vallitseminen petosten torjunta).

    Yhteystiedot - nimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite, ml. osoitetodistus (kopio yleislaskusta, pankin viitekirjeestä jne.)

    WINZONin ilmoitusvelvoitteiden täyttäminen sääntelyviranomaisille / lainvalvontaviranomaisille.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Epäilyttävän toiminnan toteamiseksi ja tutkimiseksi WINZONin liiketoiminnan suojaamiseksi kaikilta riskeiltä ja petos

    Oikeutettu etu (petosten havaitseminen ja estäminen).

    Tapahtumien ja vetojen seuranta ja arviointi, tällaisten tietojen hallinta ja vertailu tarkkuuden ja tarkistuksen varmistamiseksi kolmannet osapuolet.

    Oikeutettu etu (varmistetaan annettujen tietojen oikeellisuus ja oikeudellinen luonne).

    Tilin luominen WINZONin järjestelmään ja pelaajan rekisteröinti uutena käyttäjänä.

    Sopimus edellyttää y.

    WINZONien ja pelaajien jatkuvan hallinnan suhde ja tarjoa asiakkaalle asiakaspalvelupalvelut.

    Sopimukseen perustuva välttämättömyys.

    Suorittaa tilastollinen analyysi WINZONin nykyisten palvelujen / pelien parantamiseksi ja kehittämiseksi päivitetyt tai uudet pelit.

    Oikeutettu kiinnostus (palveluraportit ja liiketoiminnan kehittäminen.

    Antaa pelaajan osallistua mihin tahansa mahdolliseen kanta-asiakasohjelmaan verkkosivustolla.

    Oikeutettu etu (kanta-asiakasohjelman tarkoituksiin).

    Tilataksesi uutiskirjeen, kampanjat ja / tai lisätäksesi postituslistalle.

    Pelaajan suostumus.

    Pelaajan pelikäyttäytymisen / -tottumusten ja henkilökohtaisen toiminnan seuranta ja arviointi Ised-tarjoukset, bonukset ja käyttöliittymä.

    Pelaajan suostumus.

    Esittelemään pelaajan tarjouksia, tarjouksia ja uusia palveluita / pelejä.

    Pelaajan suostumus.

    Osallistua mihin tahansa online-kyselyyn tai kyselyyn.

    Pelaajan suostumus.

    Rekisteröinti tiedot - käyttäjänimi, salasana, syntymäaika, asuinmaa, gende

    AML ja due diligence -tarkoituksiin. Suorita KYC-tutkimuksia (esim. Henkilöllisyyden, iän, osoitteen ja poliittisesti näkyvän henkilön todentaminen) ja muita tutkimuksia asiakassuhteen aikana.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Sääntelyviranomaisille / lainvalvontaviranomaisille ilmoittamista koskevien velvoitteidemme täyttäminen.

    Pelaajan suostumus.

    Epäilyttävän käyttäytymisen selvittäminen ja tutkiminen järjestyksessä liiketoimintamme suojaamiseksi kaikilta riskeiltä ja petoksilta.

    Oikeutettu etu (petosten havaitseminen ja ehkäisy). +

    Ehtojemme noudattamiseksi.

    Oikeutettu etu (varmistaa, että WINZON ylläpitää tarkkaa tietoa WINZONin järjestelmästä).

    Tapahtumien ja vetojen seuranta ja arviointi, su: n hallinta ja vertailu ch-tiedot tarkkuuden ja tarkistuksen varmistamiseksi kolmansien osapuolten kanssa.

    Oikeutettu etu (tietojen paikkansapitävyyden ja laillisuuden varmistaminen)

    Tilastollisen analyysin suorittaminen WINZONin nykyisten palveluiden ja pelien parantamiseksi ja päivittämiseksi tai uusien pelien kehittämiseksi.

    Oikeutettu kiinnostus (palveluraportit & liiketoiminnan kehittäminen).

    Sallia sinun osallistua mihin tahansa mahdolliseen kanta-asiakasohjelmaan sivustollamme.

    Oikeutettu etu (kanta-asiakasohjelman tarkoituksiin)

    Tilaa uutiskirje, kampanjat ja / tai lisätään postituslistalle.

    Pelaajan suostumus.

    Rahapelikäyttäytymisen / -tottumusten ja -toimintojen seuranta ja arviointi räätälöityjen tarjousten, bonusten ja käyttäjien kesken erface.

    Pelaajan suostumus.

    Esitelläksesi sinulle tarjouksia, tarjouksia ja uusia palveluita / pelejä.

    Pelaajan suostumus.

    Osallistuminen mihin tahansa online-kyselyyn tai kyselyyn.

    Pelaajan suostumus.

    Taloudelliset tiedot - pankki / maksupalveluntarjoaja yksityiskohdat, luottokorttitiedot (luottokortin 4 viimeistä numeroa), tapahtumatiedot (tapahtumahistoria, tapahtumien yrityshistoria), varojen / varallisuuden lähde (kopio pankki-ilmoituksesta, pankkitiliotteesta jne.)

    Varmistaaksesi, että tapahtuma ei ole vilpillistä, ja suorita asiaankuuluva ristiintarkastus takaisinperintöjen välttämiseksi.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    AML ja due diligence -tarkoituksiin. Suorita KYC-tutkimuksia (esim. Henkilöllisyyden, iän, osoitteen ja jos pelaaja on / ei ole poliittisesti vaikuttava henkilö) ja muita tutkimuksia asiakassuhteen aikana.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Täyttää WINZONin velvoitteet raportoida sääntelyviranomaisille / lainvalvontaviranomaisille.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Perustaa ja tutkia epäilyttävää käyttäytymistä suojaamaan WINZONin liiketoimintaa kaikilta riskeiltä ja petoksilta.

    Oikeutettu etu (havaitseminen ja petosten ehkäisy).

    Seuranta ja arviointi tapahtumien ja vetojen käsittely, tällaisten tietojen hallinta ja vertailu tarkkuuden ja tarkistuksen varmistamiseksi kolmansien osapuolten kanssa.

    Laillinen etu ( tietojen tarkkuuden ja oikeudellisen luonteen varmistaminen

    Tilastollisen analyysin suorittaminen WINZONin nykyisten palvelujen / pelien parantamiseksi ja päivittämiseksi tai uusien pelien kehittämiseksi.

    Perusteltu etu (palvelu (+ raportit ja liiketoiminnan kehitys).

    Sallia Voit osallistua mihin tahansa mahdolliseen kanta-asiakasohjelmaan sivustollamme.

    Oikeutettu etu (kanta-asiakasohjelman tarkoituksiin).

    Maksutapahtumien suorittaminen ja hallinta.

    Sopimusperusteisuus.

    Vastuulliset pelitiedot - nimi, sukunimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, asuinmaa, tapahtumatiedot (tapahtuma) historia, tapahtumayrityshistoria), itsensä poissulkemisen tila.

    WINZONin vastuullisen pelaamisen ja / tai itsensä noudattaminen - paitsi ioniset velvoitteet.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Markkinointitarkoituksiin tarvittavat tiedot - nimi, sukunimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, todiste opt-in-suostumus (tarvittaessa), todiste markkinointia koskevista väitteistä, verkkosivustojen tiedot ja online-tunnisteet (kuten IP-osoite ja muut pelaajan selaimen tuottamat tiedot

    Toimittaa sinulle markkinointimateriaalia, jota olet pyytänyt meiltä tai joka meillä on muuten valtuudet lähettää sinulle.

    Pelaajan suostumus (tarvittaessa) TAI oikeutettu etu (markkinointitarkoituksiin, joissa WINZON ei vaadi pelaajan suostumusta ja WINZONin palveluiden parantamista).

    Asiakaskokemuksen mukauttaminen.

    Pelaajan suostumus (tarvittaessa) TAI oikeutettu etu (markkinointitarkoituksiin, joissa WINZON ei vaadi P kerroksen suostumus ja WINZONin palveluiden parantaminen).

    Online-toiminnan tiedot - liikennetiedot, maantieteelliset sijaintitiedot, blogit ja viestintätiedot

    Petosten havaitseminen ja estäminen .

    Oikeutettu etu (petosten havaitseminen ja estäminen).

    Täyttää WINZONin velvollisuudet raportoida sääntelyviranomaisille / lainvalvontaviranomaisille.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    AML ja due diligence -tarkoituksiin. Suorita KYC-tutkimuksia (esim. Henkilöllisyyden, iän, osoitteen ja poliittisesti näkyvän henkilön todentaminen) ja muita tutkimuksia asiakassuhteen aikana.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

    Sen varmistamiseksi, että palveluitamme tarjotaan vain alueille, joilla meillä on toimilupa.

    Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen.

  4. Tietojen vastaanottajien luokat ja tiedonsiirto

    Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei tällainen paljastaminen ole tarpeen pyyntöihisi liittyvä osallistuminen peleihin tai vetoihin; tai ellei laki sitä vaadi; tai ellei meidän tarvitse tehdä niin voidaksemme täyttää vastuullisesti petoksemme ja rahanpesun vastaiset velvollisuutemme.

    Koska WINZONin liikekumppanit, toimittajat tai palveluntarjoajat voivat olla vastuussa tietyistä osista verkkosivuston tai tuotetarjonnan yleistä toimintaa tai toimintaa, heille voidaan luovuttaa henkilötietoja. WINZONin työntekijöillä, erityisessä asiakastukessa, maksutiimillä ja muilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi ja avun ja palvelun tarjoamiseksi.

    Tehokkaan palvelun tarjoamiseksi me ja / tai palveluntarjoajamme voivat siirtää henkilötietojasi maasta toiseen maailmanlaajuisesti. Jos siirrämme tietoja ETA: n / EU: n ulkopuolella / sisällä, noudatamme EU: n lainsäädännön edellyttämiä siirtoprotokollia. Henkilötietojasi siirretään vain ETA: n / EU: n tai minkä tahansa muun ETA: n / EU: n ulkopuolisen maan ulkopuolelle, jonka Euroopan komission on katsottu tarjoavan riittävän suojan (kutsutaan myös nimellä “ valkoon listatut maat ” ) seuraavissa olosuhteissa: kun olet nimenomaisesti suostunut meihin tekemään niin; kun on välttämätöntä laatia tai toteuttaa sinun ja WINZONin välinen sopimus; tai noudattaa kaikkia lainmukaisia velvoitteita tai velvollisuuksia. Jos henkilötietoja siirretään ETA: n / EU: n ulkopuolelle, WINZON-ryhmän sisällä tai jollekin WINZONin liikekumppaneille, varmistamme, että toteutamme kaikki asianmukaiset suojatoimet sen varmistamiseksi, että sama suoja tarjotaan ja samoja standardeja sovelletaan kuten ETA: n / EU: n sisällä. Sinulla on oikeus saada kopio tällaisista turvatoimista ottamalla meihin yhteyttä.

  5. Tietojen säilytysaika

    Kaikki ja kaikki henkilötietoja, joita säilytämme, suojataan parhaalla mahdollisella tavalla, ja niitä käytetään vain tarkoituksiin, jotka ovat yhteensopivia sovellettavan tietosuojalainsäädännön sekä muiden sovellettavien lakien kanssa.

    WINZON säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen (ottaen huomioon tarkoitus, jota varten ne on alun perin hankittu). Kriteerit, joita käytämme määritelläksemme "tarpeellisen", riippuvat kyseisistä henkilötiedoista ja erityisestä suhteestamme kanssasi (mukaan lukien niiden kesto). Yleensä normaalina käytäntönämme on selvittää, onko olemassa erityisiä EU: n ja / tai Maltan lakeja (esimerkiksi vero-, rahanpesu- tai rahapelilakeja), jotka sallivat tai jopa velvoittavat meitä säilyttämään tiettyjä henkilötietoja tietyn ajan ajan (tällöin säilytämme henkilötietoja tällaisen lain ilmoittaman enimmäisajan). Esimerkiksi kaikki tiedot, joita voidaan pitää "kirjanpitotiedoina", on säilytettävä kymmenen vuoden ajan, kaikki tiedot, joita voidaan pitää "AML-kirjanpitona", on säilytettävä viiden vuoden ajan siitä päivästä alkaen, jolloin liikesuhde sinä ja me loppumme.

    Vedonlyöntitilisi ja siihen liittyvien tapahtumien käsittelyssä saatamme turvautua luottoluokituslaitoksiin, petosten havaitsemisvirastoihin, rahanpesun torjuntaan. Nämä virastot voivat pitää kirjaa tiedoistasi. Hyväksyt täten tällaisten tietojen paljastamisen ja näiden tietojen pitämisen kolmansilta osapuolilta.

  6. Evästekäytäntö

    Käynnin tekemiseksi Käyttäjäystävällisemmille verkkosivustoille, jotta voimme seurata verkkosivustokäyntejä ja parantaa palvelua, keräämme pienen osan selaimesi lähettämistä tiedoista, nimeltään "eväste". Voit halutessasi poistaa evästeiden keräämisen käytöstä (katso selaimesi ohjeet siitä, miten tämä tehdään). Sinun on kuitenkin huomattava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivustosi käyttöä. Lisätietoja on meidän evästekäytännössämme .

  7. Oikeutesi

    WINZON sitoutuu auttamaan sinua paras mahdollinen tapa, jos päätät käyttää mitä tahansa henkilötietojesi oikeuksia. Joissakin tapauksissa meidän on ehkä vahvistettava henkilöllisyytesi ennen kuin suostumme pyyntösi käyttää mitään asiaankuuluvaa oikeutta.

    1. Käyttöoikeus
    2. Sinulla on oikeus kysyä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, ja jos näin on, sinulla on oikeus käyttää näitä henkilötietoja sekä seuraavia tietoja:

      • Mitä henkilötietoja meillä on,
      • Miksi käsittelemme niitä,
      • Kenelle ilmoitamme ne,
      • Kuinka kauan aiomme pitää niitä (mahdollisuuksien mukaan),
      • Siirtämmekö heidät ulkomaille ja niiden suojelemiseksi toteuttamamme suojatoimet,
      • Mitkä ovat oikeutesi,
      • Kuinka voit tee valitus,
      • Mistä saimme henkilötietosi ja
      • Onko olemme tehneet automaattista päätöksentekoa (mukaan lukien profilointi) sekä niihin liittyvät tiedot.
    3. Oikeus oikaisuun
    4. Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan virheellisiä tai puutteellisia sinua koskevia henkilötietoja oikaistu ja / tai saatettu päätökseen.

    5. Oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi")
    6. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, ja me noudatamme niitä ilman aiheetonta viivytystä, mutta vain, jos:

      • Henkilökohtainen tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty; tai
      • Olet peruuttanut suostumuksesi (niissä tapauksissa, joissa käsittelemme suostumuksesi perusteella), eikä meillä ole muuta oikeudellista perustaa käsitellä henkilötietojasi; tai
      • Sinun on käytettävä menestyksekkäästi oikeutta vastustaa (kuten alla selitetään); tai
      • Henkilötietojasi on käsitelty laittomasti; tai
      • Meille on olemassa oikeudellinen velvoite; tai
      • Tiettyihin lasten oikeuksiin liittyy erityisiä olosuhteita.

      Joka tapauksessa Meillä ei ole oikeudellista velvollisuutta noudattaa poistopyyntöäsi, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä meille asetetun oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.

    7. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    8. Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Pystyt kuitenkin käyttämään tätä oikeutta vain, jos:

      • Henkilötietojesi oikeellisuus kiistetään (katso oikeus tietojen oikaisuun yllä) , ajanjakson, jonka avulla voimme tarkistaa henkilötietojen oikeellisuuden; tai
      • Käsittely on laitonta, ja vastustat henkilötietojesi poistamista; tai
      • Emme enää tarvitse henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, mutta sinä tarvitset henkilötietoja oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; tai
      • Käytit oikeutta vastustaa, ja oikeutettujen perusteidemme kumoamiseksi vastustuksesi odottaa.

      Jos käytät tätä oikeutta onnistuneesti, voimme käsitellä vain henkilötietojasi:

      • Missä meillä on suostumus; tai
      • Oikeudellisten vaatimusten esittämistä, käyttämistä tai puolustamista varten tai
      • Toisen luonnollisen tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi; tai
      • Yleisen edun mukaisista syistä.
    9. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
    10. Sinulla on oikeus pyytää meitä toimittamaan sinulle henkilötietosi, jotka olisit aiemmin toimittanut meille. Toimitamme sinulle tällaiset tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa tai (jos se on teknisesti mahdollista) saatamme lähettää tiedot suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, jos tämä ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

      Voit käyttää tätä oikeutta vain, jos:

      • Käsittely perustuu suostumukseesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämisestä; ja
      • Käsittely tapahtuu automatisoidusti.
    11. Oikeus vastustaa käsittelyä
    12. Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos käsittelemme henkilötietojasi vain jommallakummalla seuraavista tarkoituksista:

      • Käsittely on välttämätöntä suoritetun tehtävän suorittamiseksi julkisen edun nimissä; tai
      • Kun käsittely on välttämätöntä meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen kannalta.

      käsittely lopetetaan vain, jos rekisterinpitäjä ei ole esittänyt pakottavia ja laillisia perusteita, jotka ovat suuremmat kuin tällaisessa pyynnössä esittämät vastalauseet ja jotka edellyttävät käsittelyn jatkamista.

      Jos tietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa.

      Kaikissa muissa tapauksissa, lukuun ottamatta yllä lueteltuja, tämä yleinen vastalauseoikeus ei ole voimassa

    13. Tee valitus valvontaviranomaiselle
    14. Sinulla on oikeus tehdä valitus GDPR: n 77 artiklan mukaisesti valvontaviranomainen, erityisesti siinä EU-maassa, jossa olet vakinainen asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikka. Luettelo kunkin EU-valtion tietosuojaviranomaisista on täällä: https: //edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en .